Επιλογή Γλώσσας :
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ : 22410 62649 22410 38509
» Ασφάλεια
Η RODOGAZ τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που απορρέουν από την Νομοθεσία για τις φιάλες υγραερίου, τις δεξαμενές και τα δίκτυα υγραερίου.

·Φιάλες Υγραερίου

Για τις φιάλες υγραερίου, προβλέπεται έλεγχος μετά την εμφιάλωση ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν διαρροές ενώ κάθε δεκαετία από την κατασκευή τους, οι φιάλες οδηγούνται στο Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου Φιαλών (ένα από τα τρία πιστοποιημένα στην Ελλάδα), όπου και γίνεται ολική ανακατασκευή των φιαλών. Οι φιάλες πλέον μπορούν να οδηγηθούν ξανά στην αγορά με απόλυτη ασφάλεια.

·Δεξαμενές Υγραερίου (LPG Tanks)

Οι Δεξαμενές Υγραερίου κατασκευαστικά πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και φέρουν μαζί τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου. Μετά την τοποθέτηση τους, πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος και συντήρηση. Από την Νομοθεσία προβλέπονται και περιοδικοί έλεγχοι ανά πενταετία και δεκαετία από πιστοποιημένους φορείς. Η Νομοθεσία προβλέπει και περαιτέρω μέτρα ασφάλειας που έχουν σχέση με:

·Τις αποστάσεις ασφαλείας που απαιτούνται για να εγκατασταθεί μια δεξαμενή με ασφάλεια, και να μην δημιουργηθεί κίνδυνος σε παρακείμενα κτίσματα (οικίες, κτίρια κτλ.)
·Την φύλαξη των δεξαμενών (περιφράξεις)
·Τα Συστήματα Πυρόσβεσης (Καταιονισμοί)
·Τις Αποφρακτικές Διατάξεις (βάννες, ηλεκτροβάννες)
·Τις σημάνσεις ασφαλείας.

» Διαβάστε Επίσης

  1. Ασφάλεια
  2. Ποιότητα
  3. Κανονισμοί - Νομοθεσία

Καλέστε τώρα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για δωρεάν ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας και τις εφαρμογές τους.

Τηλέφωνα : 22410 62649 & 38509